Anette

Jag heter Anette och bor i Västerås med min man. Ett par vintrar har vi tillbringat på Teneriffa för att sol och värme är välgörande för oss.

Vi har även bott i Piteå där jag gick konst på Framnäs folkhögskola i 3 år. Jag har alltid velat prova på att måla men som så många andra, inte trott att jag kan. Jag har nu förstått att det inte är något man kan eller inte. Om man kan; hålla i en pensel eller svamp, måla med händer eller fötter, hitta på egna vägar att få färg på en duk eller papper så kan man skapa sin egen konst! Det finns inga gränser för kreativitet - endast de du sätter upp för dig själv.

Vedic art började jag med 2009 och gick även lärarutbildningen på Öland.

Jag älskar verkligen att måla och delar gärna med mig av mina erfarenheter och Vedic arts principer för att även du ska uppleva glädjen i att skapa via färg och form. När du skapar med dina sinnen så kan du få kontakt med din innersta källa. Din existens.

Cirklar har alltid tilltalat mig, det är en skön form och symbol för oändlighet. Ett tag målade jag ofta mandalas på fri hand eller med passare. Just nu blir det många hus. Se gärna min hemsida http://www.avision.life


Populära inlägg i den här bloggen